• Software uitbreiding: Werkbonnen maken vanuit PlanVision en koppelen aan de urenregistratie

    Heeft u ook graag controle over uw operationele en administratieve werkprocessen? Lees verder hoe deze uitbreiding u hierbij verder kan helpen.

    Wij willen altijd met onze tijd mee evolueren en als het kan zijn we ze graag voor. Vision leent zich hier bijzonder goed voor; de uitbreidingen in dit pakket volgen elkaar in snel tempo op. Deze  uitbreiding betreft de mogelijkheid om vanuit de planning meteen de bijbehorende werkbon te maken en bij binnenkomst deze eenvoudig door te zetten naar de urenregistratie en/of facturatie.

    De ingeplande uren in PlanVision koppelt u aan de projecten. Hierdoor kunt u de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden met één druk op de knop op de werkbonnen van uw medewerkers printen. Dit bespaart tijd en schept duidelijkheid. Bij regiewerk kunnen de uit te voeren werkzaamheden direct bij de planning worden aangegeven.

    De werkbonnen die u medewerkers bij u op kantoor inleveren, kunnen aan de hand van de planning in PlanVision makkelijk gecontroleerd worden. Als de urenbonnen overeenkomen met de planning, kunt u de planningsgegevens direct doorzetten naar de urenregistratie en facturatie. Daarnaast geeft PlanVision u op ieder gewenst moment inzicht in welke urenbonnen nog geboekt en/of gecontroleerd moeten worden. Zo houdt u controle over uw operationele én administratieve werkprocessen.