Software schoonmaakbranche

Voor de complete automatisering van uw schoonmaakbedrijf biedt CleanVision calculatie software voor de schoonmaakbranche. Ook adviseren en begeleiden wij onze klanten met het gebruik van de software.

Direct inzichtelijk

Met de schoonmaak software pakketten biedt CleanVision onder meer een duidelijk en gedetailleerd overzicht, sneller offreren, professioneler relatiebeheer, verzorgde offertes, urenregistratie en duidelijke managementrapportages. Hierdoor krijgt u een beter inzicht in de kosten en opbrengsten.

De CleanVision schoonmaak software bestaat uit verschillende pakketten, zo bieden wij onder andere de volgende schoonmaak software aan:

  • CLEAN-Relatie
  • CLEAN-Boekhouding
  • CLEAN-Projecten
  • CLEAN-Projectnacalculatie

De software is modulair opgebouwd waardoor u alleen de programma's hoeft aan te schaffen die u nodig heeft.

Schoonmaakcalculatiesoftware op maat

Is uw schoonmaakbedrijf groeiend? Geen probleem, dan kunt u de software voor de schoonmaakbranche uitbreiden van One (zelfstandige) naar Office (enkele werknemers), Professional (meerdere werknemers) of Enterprise (meerdere vestigingen). Hoe groter uw schoonmaakbedrijf, hoe meer functionaliteit de schoonmaak software heeft.

Meer weten over software voor de schoonmaakbranche

Wilt u ons gratis schoonmaken software informatiepakket of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan snel contact met ons op!