CleanVision software

CleanVision softwareCleanVision biedt software speciaal voor de schoonmaakbranche. Met deze software helpt CleanVision u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Het softwareprogramma is eenvoudig in gebruik en groeit bovendien met u mee. Het idee achter CleanVision's innovatieve, toegankelijke software is om optimale controle over uw bedrijfsvoering te bieden en meer tijd voor uw klanten te genereren.
 

Bedrijfssoftware naar wens

CleanVision software is ontwikkeld op basis van uw wensen en ervaring. Het is geheel opgebouwd volgens de laatste technologische ontwikkelingen. De software biedt u onder meer duidelijk en gedetailleerd overzicht, sneller offreren, professioneler relatiebeheer, verzorgde offertes, eenvoudige urenregistratie en duidelijke managementrapportages.Of uw bedrijf nu klein is of groot, van de vier oplossingen binnen CleanVision is er altijd één die bij u past. De programma's sluiten op elkaar aan. Groeit uw bedrijf, dan groeit uw programma met u mee. Bovendien heeft CleanVision software verschillende mogelijkheden waarmee u altijd en op iedere pc of tablet toegang heeft tot uw bedrijfs- en verkoopinformatie. U kunt altijd vertrouwen op up-to-date informatie.

 

De voordelen

CleanVision software bestaat uit diverse oplossingen en is geschikt voor zowel de zelfstandige glazenwassers als schoonmaakbedrijven met meerdere vestigingen.

  • Complete software voor al uw bedrijfsprocessen
  • Altijd toegankelijk met de webclient, uw kantoor op zak
  • Professionele offertemodule, maakt u onderscheidend van de rest
  • Koppelingen mogelijk met e-mail, MS Outlook agenda, MS Excel en MS Word
  • Mobiele urenregistratie
  • Uitgebreide dashboards om uw organisatie te kunnen sturen

 

Meer informatie over CleanVision software

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen over onze software? Neem dan snel contact met ons op! Wij bieden toegankelijke software én uitgebreide service.