CLEAN-Education zorgt ervoor dat u en de andere gebruikers van CleanVision goed voorbereid en vlot aan de slag kunnen. De onderstaande onderdelen zijn voor u beschikbaar en in overleg wordt het opleidingsplan op maat samengesteld.

  • Opleiding op de werkplek: verschillende dagdelen worden in overleg met u ingepland waarbij stapsgewijs de software wordt uitgelegd. Tussen deze dagdelen houden we voldoende tijd zodat u actief met het behandelde onderdeel aan de gang kunt gaan en bij de volgende begeleiding eventueel hierover nog vragen kunt stellen.
  • E-Learning vanachter uw computer: iedere gebruiker ontvangt een op maat E-learning traject passend bij zijn of haar functie. Ieder onderdeel van de E-learning bestaat uit interactieve lesstof, instructiefilmpjes, achtergrondinformatie, oefeningen en wordt afgesloten met een toets. Hierdoor kan iedere gebruiker individueel het tempo bepalen en ervaring opdoen met de werking van CleanVision.
  • Cursussen: tevens zijn aanvullende opleidingen op verschillende locaties in Nederland beschikbaar voor nog meer diepgang zoals applicatiebeheer en het instellen van lay-outs .
  • Online help: vanuit CleanVision heeft iedere gebruiker gratis toegang tot de online-help functie in DokuWiki.