Calculatie software schoonmaak

CleanVision biedt complete calculatiesoftware speciaal voor de schoonmaakbranche. Daarbij zijn we erg servicegericht. We begeleiden en adviseren onze klanten bij het automatiseringstraject en het leveren van de gespecialiseerde software. CleanVision ondersteunt bedrijfsprocessen met complete schoonmaakcalculatieprogramma's zodat bedrijven de focus kunnen leggen op hun klanten en het bedrijfsresultaat.

Meer overzicht

Voor de schoonmaakbranche hebben we praktische calculatieprogramma's ontwikkeld waarmee CleanVision zorgt voor onder meer een duidelijker en gedetailleerd overzicht, sneller offreren, professioneler relatiebeheer, verzorgde offertes, urenregistratie en duidelijke managementrapportages. Met Clean Vision calculatiesoftware voor de schoonmaakbranche ontstaat een beter inzicht in de kosten en de opbrengsten.

Calculatiesoftware op maat

Het CleanVision schoonmaak calculatieprogramma is modulair opgebouwd, zodat u naar eigen wens kunt uitbreiden om uw bedrijfsvoering eenvoudiger te maken. U hoeft alleen de programma’s aan te schaffen die u nodig heeft. Zo bieden wij onder meer de volgende calculatiesoftware aan:

  • CLEAN-Relatie
  • CLEAN-Boekhouding
  • CLEAN-Projecten
  • CLEAN-Projectnacalculatie

Is uw bedrijf groeiend? Geen probleem, dan kunt u de calculatieprogramma’s voor schoonmaakbedrijven uitbreiden van One (zelfstandige) naar Office (enkele werknemers), Professional (meerdere werknemers) of Enterprise (meerdere vestigingen). Hoe groter uw bedrijf, hoe meer functies de calculatieprogramma's hebben.

Verder informatie over onze calculatie software voor de schoonmaakbranche

Wilt u ons gratis calculatiesoftware informatiepakket of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan snel contact met ons op!