Planning software schoonmaak

Calculatieprogramma SchoonmaakBent u op zoek naar een oplossing voor een betere en overzichtelijke planning binnen uw bedrijf? CleanVision biedt software speciaal voor de schoonmaakbranche. CleanVision software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen.
 

Duidelijk en overzichtelijk

Met de planning software PlanVision kunt u optimaal plannen voor uw schoonmaakbedrijf. Met deze planning software kunt u dagelijks uitgebreide detailplanningen maken per persoon of per machine. Met behulp van een tijdlijn heeft u duidelijk inzicht in de planning met filters voor projecten en medewerkers. Is er een wijziging in de planning, dan kunt u eenvoudig de tijdsbalk verschuiven waardoor de gehele planning opgeschoven wordt.

De ingeplande uren kunnen met onze planning software voor schoonmaakbedrijven gekoppeld worden aan projecten waarbij er direct werkbonnen klaarstaan voor uw medewerkers. De werkbonnen en urenbonnen kunnen, na inlevering, sneller gecontroleerd worden en verwerkt worden in de urenregistratie en facturatie. Daarnaast geeft PlanVision inzicht in welke uren nog geboekt en gecontroleerd moeten worden. Zo houdt u controle over uw operationele én administratieve werkprocessen. Met PlanVision heeft u op elk moment inzicht in de planning van het bedrijf.

Voordelen van onze planning software voor schoonmaakbedrijven

  • Flexibiliteit
  • Automatische doorberekening van de bedrijfscapaciteit
  • Koppeling van planning met projectadministratie en communicatie met de klant
  • Inzicht in de voortgang bij aangenomen werk
  • Werkindeling op basis van benodigde capaciteit in een bepaald project in een bepaalde periode
  • Mogelijkheid tot het inplannen van onderhoud

 

Meer informatie over de unieke planning software voor schoonmaakorganisaties

Wilt u ons gratis informatiepakket over PlanVision of een vrijblijvende offerte over onze planning software voor de schoonmaakindustrie ontvangen? Neem dan snel contact met ons op!