• Menno Sappé kiest voor CleanVision SoftwareJoure

  Menno Sappé Reinigingsspecialisten heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige technieken voor industriële en bouwkundige reinigingen. Er is besloten het gehele bedrijfsproces onder te brengen in CleanVision software.

   

  Over Menno Sappé

  Menno Sappé Reinigingsspecialisten heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige technieken voor industriële en bouwkundige reinigingen. Daarnaast is Menno Sappé specialist in de dagelijkse schoonmaak, dit houdt in dat zij in alle soorten gebouwen de dagelijkse reiniging bieden van vloeren, inventaris en sanitair. Daarnaast reinigen zij het glas in diverse ruimtesoorten zoals: kantoren, hotels, sanitaire ruimten, verkeersruimten, kantines, keukens en laboratoria. Meer info op http://www.sappe.nl/

  CleanVision Software

  Alle modules van CleanVision Enterprise zullen de basis vormen van de automatisering en optimalisering van het gehele bedrijfsproces bij Menno Sappé. Er wordt met meerdere werkmaatschappijen gewerkt, waarbij het resultaat geconsolideerd wordt op holding niveau. Alle onderdelen met betrekking tot CRM, voorcalculaties, projectadministratie, nacalculaties, planning en financiele adminstratie worden nu vanuit 1 centraal systeem middels CleanVision Software aangestuurd.